Isolatie

 

Duurzame isolatie voor platte daken

Eurothane Bi-3 is een isolatieplaat die aan beide zijden bekleed is met een gebitumineerd glasvlies. Deze isolatieplaat wordt vooral toegepast op platte daken, in combinatie met bitumineuze dakbedekkingen of kunststofdakbedekkingen.

 

Ideaal voor nieuwbouw en renovatie:

Eurothane Bi-3 wordt al ruim 40 jaar gebruikt en is de standaard voor het isoleren van platte daken in België, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Vooral bij renovatie kan u hierdoor uw dak duurzaam isoleren. U kan deze isolatieplaat gewoon tussen de bestaande en de nieuwe roofing plaatsen.

 

Hoge isolatiewaarde:

het isolerend vermogen van uw isolatie wordt bepaald door de isolatiewaarde (λ) en de gebruikte dikte. De uitstekende isolatiewaarde van Eurothane Bi-3 beperkt die dikte. Daardoor blijft de uiteindelijke hoogte van uw dak gering en voorkomt u problemen met de aansluitende bouwdetails.

 

Blijvend goede beloopbaarheid:

deze isolatieplaten hebben een heel goede drukvastheid waardoor ze blijvend beloopbaar zijn. Hierdoor kunnen ze zelfs dienen als ondergrond voor een dakterras of een groendak.

 

Licht gewicht en handig formaat:

de isolatie voegt slechts een zeer gering gewicht aan het dak toe en laat dus lichtere dakconstructies toe. Het handig formaat maakt de plaatsing bovendien minder arbeidsintensief.

 

Blijft er water staan op uw dak?

Eurothane Bi-3A is de Eurothane Bi-3 isolatie onder een lichte helling. Het systeem zorgt zo voor een perfecte afvoer van het regenwater.